واتساپ
هاشم یاوری

هاشم یاوری مدیر مسئول آموزشگاه موسیقی شمیم باران

هاشم یاوری
هاشم یاوری

گزیده اطلاعات

سابقه مدیریت در حوزه فرهنگ و هنر بیش از 30 سال
مهارت حرفه ای هنری
فن بیان و گویندگی
آواز سنتی ایرانی (مکتب اصفهان)
ساز تخصصی
پیانو (ایرانی)
سه تار
ملودیکا
سایر توانمندی ها در حوزه موسیقی
ردیف شناسی
نقد آواز ایرانی
روانشناسی موسیقی
آهنگ سازی در حوزه کودک و نوجوان
سایر توانمندی های هنری
ادبیات کودک و نوجوان (نویسنده داستان)
سرودن شعر کلاسیک (غزل، قصیده، مثنوی)
بیوگرافی استاد

هاشم یاوری، متولد سال سی و هفت، از همان خردسالی مجذوب دنیای موسیقی بود. از شش سالگی به صورت خود انگیخته ساز دهنی می نواخت و تحت آموزش پدرش که از دوستان و معاشران زنده یاد استاد جلال الدین تاج اصفهانی بود، آواز سنتی را با گرایش به مکتب آوازی اصفهان فرا گرفت، از دوازده سالگی و از طریق نواختن خودانگیخته ملودیکا وارد عرصه سازهای کلاویه ای شد و سپس تحت آموزش بزرگانی چون دکتر محمدرضا چیت ساز، منصور قنادپور و هروس کاراپتیان نواختن ساز پیانو را فرا گرفت.
از همان دوران نوجوانی، ردیف های آوازی را آموخت و نواختن پیانو را به سبک جواد معروفی و مرتضی خان محجوبی گرایش داد، همچین مقدمات ساز سه تار را در اصفهان نزد استاد حسین حسینی و تکنیک را در تهران نزد استاد بهداد بابایی و ردیف نوازی را نزد استاد علی اصغر بیانی فرا گرفت.
در ادامه آوازخوانی، به مدت هشت سال از محضر بی نظیر زنده یاد استاد دکتر حسین عمومی بهره گرفت و در کنار آواز، نقد آواز را نیز آموخت، بعد از آن به مدت سه سال افتخار برگزاری کارگاه های آواز مکتب اصفهان را با دعوت از استاد علی اصغر شاهزیدی در خانه هنر شمیم باران به دست آورد که علاوه بر مدیریت اجرایی این کارگاه ها، خود نیز در زمره ی شاگردان استاد شاهزیدی قرار گرفت.
فن بیان و گویندگی نیز از جمله هنر هایی است که وی از سال 1355 به فراگیری آن روی آورد. در سالهای قعالیت در سازمان صدا و سیما، افتخار همکاری با اساتیدی همچون زنده یاد مهدی آژیر و نیز گویندگی در چند برنامه مرکز اصفهان و همچنین برگزاری چندین کارگاه تخصصی گویندگی و فن بیان را در کارنامه هنری خود دارد.
او همچنین طبعی در شعر و ادبیات دارد. ترانه های متعددی برای کودکان و غزل هایی در سبک کلاسیک سروده است و داستانی برای کودکان به نام «یلدا» به رشته تحریر در آورد که توسط انتشارات تربیت منتشر شد.
پس از سال ها خدمات و تجارب فرهنگی و هنری، هاشم یاوری همچنان موجودیت و حیات خود را در انتقال این تجارب به فرزندان این دیار کهن می بیند و پیوسته بر این باور بوده و هست که سربلندی این سرزمین، در گرو رشد اخلاقی، فرهنگی و هنری مردمانش است.


ارسال نظر

طراحی سایت توسط دودکو طراحی سایت دود